Welkom op de pagina van groep 8.
Groep 8 is een belangrijk schooljaar. Het is het laatste jaar en zij ontgroeien uiteindelijk de basisschool. In dit laatste schooljaar worden zij klaar gemaakt om de overstap te maken naar de middelbare school. Zij zijn de oudsten van de school en laten veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zien. Het laatste jaar staat in het teken van hard werken, het definitieve schooladvies met daarbij de schoolkeuze, de laatste keer schoolkamp, de eindmusical en het afscheid nemen van de school.

Dit schooljaar hebben wij 17 fantastische leerlingen in groep 8. De leerkrachten van groep 8 zijn Lisa Hamaker(maandag en donderdag) en Zweder Melchers (dinsdag,woensdag en vrijdag).

Laatste nieuws uit groep 8

Samen zijn wij één groep. 20 september, 2018 by Lisa Hamaker - In de eerste schoolweken hebben wij veel activiteiten gedaan om weer allemaal ons plekje te vinden in groep 8 na een heerlijke zomervakantie. Er zijn allemaal verschillende activiteiten geweest, waarin de kinderen met elkaar gingen samenwerken, elkaar opnieuw gingen leren ... Lees Meer