Leuke uitjes

Carin KoekoekGroep 7/8

Dinsdag 10 april zijn we met de hele klas naar de Struintuin in Leusden geweest. We hebben veel wilde eetbare planten ontdekt. Aan het einde van de ochtend konden we veel wilde eetbare planten proeven op toast, in een salade, in een soep enz.  Nooit geweten dat je heerlijke pesto van zevenblad kan maken……

 

De dag erna zijn we met zijn allen naar de Minecraft workshop in Leusden geweest. Deze workshop werd door de bibliotheek aangeboden. Elk groepje had de opdracht samen op een eigen virtueel terrein middels het programma Minecraft een moderne school te bouwen. Wat een prachtige gebouwen en wat werd er goed samengewerkt!

Verder hebben we hard gewerkt aan de muurkranten voor de expositie in de St Jozefkerk. De resultaten zullen te zien zijn op de tentoonstelling in de St Jozefkerk te Achterveld. (van 4 tot en met 13 mei)

 

De dag werd gestart met een gezamenlijk ontbijt op het terras van de voetbalvereniging. Toen de kinderen van de St. Jozef school arriveerden werd de sportdag geopend met een warming up en het Koningsspelenlied. Wat een topdag! Leuke spellen en sportactiviteiten voor alle kinderen. Iedereen ging aan het einde van de dag moe, warm en voldaan naar huis.