Naschoolse opvang

Aan Basisschool Het Startblok aan de Jan van Arkelweg is Buitenschoolse Opvang (BSO) Het Avontuur van Kinderopvang Humanitas gevestigd. Erg plezierig voor de leerlingen die op ’t Startblok zitten, zij worden in de klas opgehaald.

Humanitas heeft sfeervolle ruimtes met eigen entree, hal, wc’s, keuken en gezellig speellokaal. Daarnaast delen we het speellokaal met de school. Achter de school ligt een groot omheind schoolplein, met speelattributen, een tafeltennistafel, bosjes en een grasveld. BSO Het Avontuur vangt zowel de kinderen van Basisschool Het Startblok, als de kinderen van de St. Jozefschool, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, op.

Buitenschoolse opvang is vrije tijd. Na school, op vrije dagen en in vakanties. De buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. In overleg met de kinderen plannen de pedagogisch medewerkers iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen,koken, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops. Maar er kan ook naar hartenlust vrij gespeeld worden en kinderen moeten zich ook lekker kunnen terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet.

Op www.kinderopvanghumanitas.nl vindt u uitgebreide informatie over Kinderopvang Humanitas.

In de media wordt veel gesproken over de kosten voor kinderopvang en zijn er aanpassingen gedaan op de teruggave vanuit het rijk. Toch blijven de kosten nog altijd een berekening die afhankelijk is van het inkomen en de persoonlijke situatie. Het loont dus de moeite om uit te (laten) rekenen wat de kosten voor u zullen zijn.

Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden, een vrijblijvende offerte of wilt u eens een kijkje komen nemen in één van de kindercentra, dan kunt u contact opnemen met het regiokantoor.http://www.humanitas.nl