’t Was een gezellige maand maart

Carin KoekoekGroep 7/8

De maand begon voor ons met een bezoek aan het Museumpark Orientalis van de Heilige Landstichting. Een kleurrijke wereld van het Jodendom, de Islam en het Christendom. We hebben veel gezien en we zijn veel te weten gekomen.

Op donderdag 8 maart zijn we weer naar het zwembad geweest. We deden oefeningen met regenkleding en laarzen aan. En ook werd het reddingszwemmen geoefend.

Tijdens de rekenles deden op donderdag 15 maart een aantal kinderen van onze groep mee aan de Kangoeroewedstrijd. Dit gebeurde in tweetallen of alleen.

Ook aan deze dag hebben we meegedaan. De ochtend begon met een gezamenlijke activiteit op het plein. Daarna deden we meerdere rekenactiviteiten/opdrachten gedurende de dag.

     

Wat is dat? De Elektruck! In de klas kregen we eerst muziekles over de verschillende ritmes en in de bus mochten we ons eigen remix maken. Wat een superleuke ochtend!

Ook zijn we in deze maand begonnen met het Dammen & Schaken toernooi. We hebben leuke ateliers gehad. (o.a koken, timmeren, weven, drama) En met de hele school een Paaslunch met aansluitend een Talentenshow gehad. Ook in onze klas bleken veel talenten te zitten!