groep 3 naar de bibliotheek

tdevries@startblokachterveld.nlAlgemeen

Afgelopen week is groep 3 op bezoek geweest bij de bibliotheek. dat was natuurlijk heel dichtbij maar daarom niet minder leuk. We werden voorgelezen en kregen een speurtocht. Alle kinderen wilden  na afloop wel graag lid worden en het leuke is dat dit gratis kan. U hoeft daarvoor alleen een keer mee te gaan om de inschrijving in orde te maken. op woensdag of vrijdagmiddag is er altijd wel iemand aanwezig om u daarbij te helpen.

http://www.bibliotheekeemland.nl/

We zijn tijdens dit bezoek ook enthousiast gemaakt om mee te doen aan de kinderjury. De komende weken hebben we daarom een speciale boekenkast in de kring met daarin nieuwe boeken. Deze boeken mag je op school lezen, daarna kun je er een stukje over schrijven in je logboek en je mening geven via een stemkaart. De eerste stem is vandaag al in de bibliotheek ingeleverd. Ook thuis kan uw kind natuurlijk meedoen.  Het is erg leuk en motiveert om lekker te lezen.
Wij besteden in groep 3 de komende weken ook een deel van de kring aan het bespreken van de boeken zodat iedereen enthousiast aan het lezen slaat.https://www.kinderjury.nl/