Welkom op de pagina van groep 7/8.
Groep 7 en groep 8 zijn belangrijke jaren voor het voortgezet onderwijs.In deze laatste jaren worden leerlingen klaargemaakt om de overstap te maken naar de middelbare school. Deze jaren wordt er meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de leerlingen verwacht, zoals omgaan met huiswerk, het werken met een agenda en het tijdig aangeven van bezoeken aan de orthodontist. Een leuke en ook spannende transformatie.

Dit schooljaar hebben wij 22 fantastische leerlingen in groep 7/8. Daarvan zitten 9 leerlingen in groep 7 en 13 leerlingen in groep 8. De leerkrachten van groep 7/8 zijn Zweder Melchers (maandagochtend, woensdag t/m vrijdag), Melvina Pampus (maandag en dinsdag) en Cindy van Hout (vrijdag). Wij hebben er erg veel zin in.

 

Laatste nieuws uit groep 8

Bag2school 6 september 2019 30 augustus, 2019 by Startblok Achterveld - Op vrijdag 6 september willen wij graag weer kleding inzamelen! We hopen dat u in de zomervakantie heeft kunt kijken welke kleding er het komende seizoen echt niet meer past, zodat te kleine kleding en schoenen in goed afgesloten zakken… ... Lees Meer