Welkom op de pagina van groep 7/8.
Groep 7 en groep 8 zijn belangrijke jaren voor het voortgezet onderwijs.In deze laatste jaren worden leerlingen klaargemaakt om de overstap te maken naar de middelbare school. Deze jaren wordt er meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de leerlingen verwacht, zoals omgaan met huiswerk, het werken met een agenda en het tijdig aangeven van bezoeken aan de orthodontist. Een leuke en ook spannende transformatie.

Dit schooljaar hebben wij 22 fantastische leerlingen in groep 7/8. Daarvan zitten 9 leerlingen in groep 7 en 13 leerlingen in groep 8. De leerkrachten van groep 7/8 zijn Zweder Melchers (maandagochtend, woensdag t/m vrijdag), Melvina Pampus (maandag en dinsdag) en Cindy van Hout (vrijdag). Wij hebben er erg veel zin in.

 

Laatste nieuws uit groep 8

Techniekweek 2020 23 maart, 2020 by evoorburg@startblokachterveld.nl - De opdracht van de techniekweek was: Ontwerp een voertuig dat zo ver mogelijk kan rijden met behulp van lucht. Daarbij moest het voertuig aan de volgende eisen voldoen: Er moet in elk geval een duplo poppetje op vervoerd kunnen worden.… ... Lees Meer