Laatste keer schoolzwemmen groep 4/5

mpampus@startblokachterveld.nlGroep 4/5

Donderdag 16 mei heeft groep 4/5 voor de laatste keer gezwommen dit schooljaar. In de eerste les had ik beloofd dat ik de laatste les ging meezwemmen. Dus ik heb mijn zwemkleren meegenomen en ik heb mee gedaan. Dit was super leuk!

We hebben gezwommen met zwemvliezen en dat was voor sommige kinderen nog best lastig. En die vliezen zitten ook niet super lekker, ze zitten heel erg strak om je voeten heen. Het tweede onderdeel was duiken met een duikbril op.

Groep 4/ 5 heeft in de afgelopen vier lessen veel verschillende dingen geleerd. Alle kinderen krijgen maandag een waterpaspoort! Daar staat precies in wat de kinderen geleerd hebben in de afgelopen vier lessen.

Op naar volgend jaar waar we waarschijnlijk weer vier hele leuke zwemlessen krijgen!