Vier samen met ‘t Startblok feest!

Kom gezellig naar het Foodtruckfestival! Een feest voor iedereen, van jong tot oud! Een informele sfeer, met muziek, gratis lekker eten en drinken én vele verrassende en leuke activiteiten!

Voor àlle leerlingen, ouders, broertjes en zusjes én oud-leerlingen tot 18 jaar.

Tot dan!
Team ’t Startblok

De details

Locatie: ‘t Startblok schoolplein
Adres: Jan van Arkelweg 12, 3791 AC Achterveld
Datum: donderdag 6 oktober 2022
Tijd: 17.00 – 19.30 uur

» Een eigen bijdrage is welkom!

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via onderstaande link. Vul je gegevens in en dan zien we je op donderdag 6 oktober vanaf 17.00 uur op ons schoolplein.

Aanmelden Foodtruckfestival »

Lees alle informatie over ons 50-jarig jubileumfeest op vrijdag 7 oktober 2022 en meld je aan »

Vragen?

Mocht je vragen hebben of lukt iets niet, laat het ons weten via reunie@startblokachterveld.nl.

Sponsoring

We zijn altijd blij met een extra bijdrage in de vorm van sponsoring. Wil je een extra bijdrage doen voor het feest, neem dan contact op via reunie@startblokachterveld.nl.

Download hier de A5 flyer van het Foodtruckfestival voor leerlingen en ouders (PDF) »
Download hier de A5 flyer van het Foodtruckfestival voor oud-leerlingen (PDF) »
Download hier de A3 poster van het Foodtruckfestival (PDF) »