Gouden jubileum!

Op donderdag 6 oktober 2022 is het precies 50 jaar geleden dat openbare basisschool ’t Startblok haar deuren opende in Achterveld.

Om deze speciale dag te vieren organiseren wij op vrijdag 7 oktober een groot feest voor ouders, oud-leerlingen vanaf 18 jaar, oud-ouders, leerkrachten en oud-leerkrachten. Praat bij met oude bekenden en kom lekker dansen op de muziek van een spetterende DJ.

Alle details van dit feest, en over het bestellen van toegangskaarten, vind je op deze pagina.

Noteer dus alvast 7 oktober a.s. in je agenda en vertel het door aan je vrienden en familie. Wij hebben er nú al zin in om jou te zien op het grote feest.

Tot dan!
Team ’t Startblok

De details

Locatie: Ons Gebouw
Adres: Hessenweg 214, 3791 PN Achterveld
Datum: vrijdag 7 oktober 2022
Tijd: 20.30 – 00.30 uur

Thema Goud

Bij een 50-jarig jubileum, hoort het thema goud. We zouden het heel erg leuk vinden als je iets van goud kan verwerken in hoe je eruitziet. Dat mag heel klein zijn of iets groots. Waar jij je prettig bij voelt.

Kaarten bestellen

Kaarten kosten 12,50 euro per stuk. Voor het bestellen en betalen wordt nog 0,80 euro transactiekosten per kaart in rekening gebracht. De kaarten zijn inclusief 2 gratis drankjes en hapjes. Kaarten bestellen kan via onderstaande link.

Hoe gaat het bestellen in z’n werk? Via de button “Kaarten bestellen” kom je op de website van Ticketkantoor. Daar kies je het aantal kaarten dat je wilt bestellen, je vult je gegevens in en als laatste volgt de betaling. Zodra dat is gelukt, krijg je per mail een betalingsbevestiging.

De kaarten worden automatisch naar je verstuurd per email in 2 formaten. Op A4 formaat, zodat je de kaarten kunt uitprinten, en de kaart op mobiel formaat. Deze is speciaal ontworpen om op je smartphone mee te nemen. Super handig!

Kaarten bestellen »

Lees ook alle informatie over ons Foodtruckfestival op donderdag 6 oktober 2022 en meld je aan »

Vragen?

Mocht je vragen hebben of lukt iets niet, laat het ons weten via reunie@startblokachterveld.nl.

Sponsoring

We zijn altijd blij met een extra bijdrage in de vorm van sponsoring. Wil je een extra bijdrage doen voor het feest, neem dan contact op via reunie@startblokachterveld.nl.

Download hier de A5 flyer van het 50-jarig jubileumfeest (PDF) »
Download hier de A3 poster van het 50-jarig jubileumfeest (PDF) »