Schoolkamp 2019

Startblok AchterveldGroep 6/7, Algemeen, Groep 1/2, Groep 3, Groep 4/5, Groep 5/6, Groep 8

Over een paar weken is het weer zover, dan gaan we op schoolkamp. Dit is altijd één van de hoogtepunten van het schooljaar. Het is vrij uniek dat de hele school aan het begin van een schooljaar zoiets onderneemt. Dit is niet zomaar, er zit een idee achter. Groepen worden opnieuw gevormd, leerkrachten krijgen de kinderen op een andere manier te zien en het samen school zijn, krijgt zo optimaal gestalte. De organisatie van dit kamp staat of valt bij de inzet van ouders. De begeleiders, kookploeg en de rijders van en naar het kamp zijn een belangrijke schakel om het schoolkamp te kunnen laten slagen.

Wij starten het schoolkamp op woensdagochtend met een educatief uitje voor de verschillende groepen. Vrijdagmiddag staan de afsluiting en de terugreis op het programma. De ouders die op vrijdag komen halen vragen wij om ons een uurtje te helpen met het schoonmaken van de ruimtes die wij gebruikt hebben. Op deze manier kunnen wij het kamp betaalbaar houden. Het samen schoonmaken is ook nog eens heel gezellig. Vele handen maken licht werk en als alles klaar is, gaan we gezamenlijk naar de prijsuitreiking van de sportdag, de afsluiting van het kamp. Als u zich voor de vrijdag heeft opgegeven krijgt u voor het kamp bericht wat er van u verwacht wordt.

Aanstaande maandag – 2 september 2019 – wordt de (papieren) rijdersbrief uitgedeeld. Graag dit formulier uiterlijk 13 september weer retour zodat wij hiermee aan de slag kunnen!

De informatiebrief omtrent het schoolkamp ontvangt u aankomende week