Wist u dat…..

Startblok AchterveldAlgemeen

  • Wij voor het aankomende atelier nog op zoek zijn naar een aantal enthousiaste ouders/verzorgers die ons willen helpen. Zin in een gezellige atelierochtend? Wij horden het graag!
  • Er nog een aantal gevonden voorwerpen in de middenruimte liggen van schoolkamp? Deze worden tijdens de herfstvakantie opgeruimd, kijk dus nog even snel!
  • Wij een ‘opleidingsschool in wording zijn?’ De afgelopen week heeft u vast al een aantal stagiaires mogen ontmoeten. Wij heten Steffenie van den Tweel (groep 7/8), Stephanie (groep 5/6) en Djura van Amerongen (groep 4) van harte welkom bij ons op school en wensen ze een hele fijne en leerzame tijd toe!
  • Bjorn Kuhnen uit groep 8 de ‘Startblokprijs’ tijdens het schoolkamp heeft ontvangen. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een groep 8 leerling. Bjorn heeft de prijs gekregen vanwege zijn goede en natuurlijke zorg voor alle (jonge) kinderen, dit sluit naadloos aan bij de startblokvisie. Volgend jaar is Bjorn uitgenodigd om tijdens het schoolkamp zijn prijs aan een nieuwe groep 8 leerling uit te reiken. Van harte Bjorn!