Op ’t Startblok is ons onderwijs erop gericht ieder kind op zijn of haar niveau alle ontwikkelingskansen te bieden, waarbij wij als leerkrachten ons verplichten het maximale haalbare te bereiken en hoge verwachtingen te hebben van de leerlingen ten behoeve van de leerling resultaten op elk niveau. Het laatste inspectierapport van oktober 2018 toont aan dat wij als school de juiste koers varen, het is zeer uniek dat een school op elk onderdeel de maximale score behaald. Wij zijn ontzettend trots en voelen ons vereerd dan door de inspecteur van onderwijs met het predicaat ‘GOED’ zijn beoordeeld.

De inspectie omschreef de school in de conclusie als volgt:

Op ‘t Startblok staat het kind centraal en draagt het ambitieuze team gezamenlijk zorg
voor de ontwikkeling van alle leerlingen. Er is een cultuur van samen,
continu, verbeteren. Deze professionele cultuur vertaalt zich in
doorgaande pedagogische en didactische lijnen binnen de
school. Op ‘t Startblok is ‘niets voor niets’ vertellen de leraren dan ook.
De werkwijze van de school resulteert in stabiel hoge
eindopbrengsten. De directie heeft een belangrijke rol als
cultuurbewaker en vervult deze rol op dagelijkse basis op de
werkvloer. De leerlingen op ‘t Startblok vertellen dat zij zich gezien en
gehoord voelen en zijn enthousiast over het leerstofaanbod en de
lessen.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak naar 0342-451877 en neem contact op met de directeur, Lori Murphy,  of mail gerust naar info@startblokachterveld.nl

Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

Team ‘t Startblok