De buitenschoolse opvang wordt in Achterveld verzorgd door BSO ’t Avontuur’ van Humankind en ‘Skools out!’  van Ska. Beide buitenschoolse opvangorganisaties bieden opvang voor zowel de kinderen van de St. Jozefschool, als van ’t Startblok, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Na schooltijd worden de kinderen, opgehaald door een pedagogisch medewerker van de opvangorganisatie.

BSO ’t Avontuur (Humankind)

Buitenschoolse opvang is vrije tijd. Na school, op vrije dagen en in vakanties.

De buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humankind is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is.
In overleg met de kinderen plannen de pedagogisch medewerkers iedere dag verschillende activiteiten:
sport en spel,knutselen, koken, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops.
Maar er kan ook naar hartenlust vrij gespeeld worden en kinderen moeten zich ook lekker kunnen terugtrekken
in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet.

Humankind heeft sfeervolle ruimtes met eigen entree, hal, wc’s en keuken in het schoolgebouw van OBS ’t Startblok .
Daarnaast delen we het speellokaal met de school. De BSO is op maandag t/m vrijdag geopend tot 18.30 uur. Ze bieden een speciaal vakantieaanbod.

Op www.humankind.nl vindt u uitgebreide informatie over de buitenschoolse opvang.

 

 

BSO Skools Out (SKA)

Bso Skools out is een plek waar kinderen na schooltijd kunnen ontspannen. Niets moet, het is tenslotte vrije tijd!

Op de BSO worden dagelijks uitdagende activiteiten georganiseerd die passen bij de leeftijd van de kinderen. De kinderen kunnen hier natuurlijk lekker chillen, maar ook spelen in het speellokaal, knutselen en koken en bakken.
We stimuleren kinderen om hun talenten te ontdekken en bieden diverse workshops aan. Zo kun je leren vloggen voor je eigen YouTube-kanaal, tips krijgen hoe je de leukste TikTok-video maakt of lekker tutten bij een nagellak workshop. De wereld van je kind wordt elke dag een stukje groter bij Ska. Bij Ska geven kinderen zelf invulling aan hun vrije tijd. Met de activiteiten sluiten ze aan bij de verschillende ontwikkelingsfases van de kinderen. Zij bieden een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten op het gebied van o.a. sport & spel, natuur, techniek, cultuur en creativiteit. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij meedoen. Iedere pedagogisch medewerker heeft z’n eigen talent of specialisme. Daar maken ze volop gebruik van!

Bij Skools out maken we gebruik van een eigen Ska-ruimte in het schoolgebouw van SKOA Sint Jozefschool en delen wij samen de centrale ruimte in de school. In deze ruimte is een podium aanwezig waar de kinderen naar hartenlust kunnen optreden. Buiten spelen doen we in de prachtige, groene ontdektuin van de school zelf.

De bso is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open en bij voldoende vraag gaan ze ook de woensdagmiddag opvang aanbieden. Tijden zijn van 14.15 tot 18.30 uur. In schoolvakanties en op studiedagen van 7.30-18.30 uur.
Nieuwsgierig naar de sfeer en beleving van kindcentrum Skools out? Je bent van harte welkom! Vraag een rondleiding aan via klanten@ska.nl.