Onze school maakt gebruik van de Parro-App! De Parro app is vergelijkbaar met WhatsApp, maar dan AVG-proof en is gelinkt aan ParnasSys, ons leerlingadministratie systeem.

Afspraken rond het gebruik van de Parro-app.

Bereikbaarheid: De leerkrachten zijn via de Parro App op eigen werkdagen bereikbaar van 8.00 0u.- 16.30u.

Beschikbaarheid: Vanuit school streven we naar een vlotte communicatie, maar zullen lang niet altijd direct reageren. Het grootste gedeelte van de dag staan de meesten van ons voor de groep. Lesgeven aan en aandacht voor uw kinderen krijgen voorrang.

Waarover communiceren wij? Praktische zaken zoals bijv. uitjes, spullen meenemen maar ook nieuws vanuit de groep, een leuke foto (AVG-proof), een mooi project enz. kortom, een kijkje in de groep. Ook kunnen we de gesprekken plannen via Parro zodat de lijsten in de hal niet meer ingevuld hoeven te worden. We communiceren niet over voortgang, gedrag of bijzonderheden van uw kind(eren).

Installatie: U kunt de app downloaden via de Apple App Store of Google Play Store, op uw telefoon en/of tablet. Parro werkt ook via de computer of Windows Phone: https://talk.parro.com

Voor de koppeling met de Parro app, worden de mailadressen vanuit het administratiesysteem ParnasSys gesynchroniseerd. Voor aanvullende vragen over de Parro App en om extra uitleg te krijgen kunt u op deze link klikken:

https://www.parnassys.nl